nieuwsbrief!
nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, u ontvangt regelmatig nieuws over ons platform en de nieuw geplaatste films.

Geef een geldig emailadres in

Buitengoed Geul & MaasBuitengoed Geul & Maas reikt van Schin op Geul tot aan Borgharen. Het gebied wordt gekenmerkt door de diverse rivierdalen van de wateren die er stromen: het Geuldal, de Watervalderbeek, de Kanjel & Gelei en de Maas. In Buitengoed Geul & Maas liggen tientallen landgoederen, molens en hoeves. Landgoederen komen tot bloei, routes worden verknoopt, vergroening vindt plaats. Zo ontstaat er optimale beleving en participatie.

buitengoedgeulmaas.nl

 

 


EuregioBizz MagazineBekijk het digitaal magazine waarin u veel informatie vindt over grenzeloos ondernemen, aangevuld met ervaringen uit de praktijk.

Klik hier voor het magazine Landgraaf >

Klik hier voor het magazine Kerkrade >

Klik hier voor het magazine Eijsden-Margraten > 
EuregiobizzWelkom bij EuregioBizz.tv. Een platform voor films die uw regio, de Euregio, in beeld brengen. Naast de functie van platform stellen we ons een economie versterking van Zuid-Limburg en de daarbij behorende grensstreek ten doel. Met de focus op informeren en inspireren en de stap over de grens te wagen. Gecombineerd met het nodige kijkgenot voor iedereen aan alle kanten van de grenzen. Lees meer >>