nieuwsbrief!
nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, u ontvangt regelmatig nieuws over ons platform en de nieuw geplaatste films.

Geef een geldig emailadres in


Grenzeloos ondernemen

Het doel van EuregioBizz, grenzeloos ondernemen als aanvulling van het filmplatform, is het creëren van een Euregionaal platform voor ondernemers, waarmee zij zich beter kunnen profileren en samenwerking over de grens kunnen realiseren. Een economie versterking van Zuid-Limburg en de daarbij behorende grensstreek. Met de focus op netwerken, acquisitie en de stap over de grens te wagen.

Veel ondernemers in Zuid-Limburg zijn nationaal georiënteerd, terwijl grensoverschrijdend een gigantische markt beschikbaar is. Via het platform kan ondersteuning geboden worden om die markt bereikbaar te maken. De ondersteuning geschiedt aan weerszijden van de grenzen, waardoor voor ondernemers een kruisbestuiving kan gaan plaatsvinden.

Het gaat om een pakket van diensten waarmee de ondernemer wordt ondersteund, zoals gerichte bedrijfsadvisering, het informeren over uitdagingen die grensoverschrijdend ondernemen met zich meebrengt en het aanbieden van een ondersteunend pakket van promotionele activiteiten. 

Bekijk het digitaal magazine waarin u veel informatie vindt over grenzeloos ondernemen, aangevuld met inspirerende ervaringen uit de praktijk. Klik hier voor het magazine >>

 

 

Facebook